Gietharsen

Geschikt voor vele toepassingen

Ruplo® gietharsen zijn voor veel verschillende toepassingen geschikt.

In vergelijking met lijmen worden gietharsen in het algemeen niet gebruikt voor dunne lagen, maar voor het ingieten, inkapselen en beschermen van onderdelen of vervaardigen van (giet)mallen.

Een optimale bescherming

Gietharsen worden hoofdzakelijk toegepast als bescherming tegen mechanische-, chemische- of temperatuursinvloeden van buitenaf.

Overzicht gietharsen

Acrylaatharsen

Op dit moment zijn wij druk bezig onze informatie met betrekking tot acrylaatharsen in te vullen op de site. Mocht u ondertussen meer informatie willen hebben over acrylaatharsen vul dan onderstaand formulier in. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Cyanoacrylaat 2 Componenten

Op dit moment zijn wij druk bezig onze informatie met betrekking tot cyanoacrylaat 2 componenten in te vullen op de site. Mocht u ondertussen meer informatie willen hebben over cyanoacrylaat 2 componenten vul dan onderstaand formulier in. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Epoxy Gietharsen

Op dit moment zijn wij druk bezig onze informatie met betrekking tot epoxy gietharsen in te vullen op de site. Mocht u ondertussen meer informatie willen hebben over epoxy gietharsen vul dan onderstaand formulier in. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Polyurethaan Gietharsen

Op dit moment zijn wij druk bezig onze informatie met betrekking tot polyurethaan gietharsen in te vullen op de site. Mocht u ondertussen meer informatie willen hebben over polyurethaan gietharsen vul dan onderstaand formulier in. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Potting Compont

Op dit moment zijn wij druk bezig onze informatie met betrekking tot UV-harsen in te vullen op de site. Mocht u ondertussen meer informatie willen hebben over UV-harsen vul dan onderstaand formulier in. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha