Secondelijm

Geschikt voor talloze toepassingen

Secondelijm is bijzonder handig voor een kleine beschadiging van het een of het ander. Hierbij kunt u denken aan het vastplakken van een losgelaten schoenzool, maar ook aan veel complexere zaken. Verschillende producten kunnen erg gemakkelijk met secondelijm gerepareerd en geproduceerd worden. Bij RUPLO bent u aan het juiste adres voor zeer hoogwaardige secondelijm die geschikt is voor talloze toepassingen voor bedrijven en particulieren in allerlei sectoren.

Voordelig

Met secondelijm zijn diverse zaken eenvoudig te repareren die u anders opnieuw had moeten kopen. Dit kan al snel een hoop geld kosten. Gelukkig is secondelijm erg voordelig ten op zichten van de aanschafwaarde van de producten die het kan repareren.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik is erg eenvoudig. Allereerst zorgt u ervoor dat het oppervlak dat gelijmd gaat worden schoon en groot is, zodat het goed hecht. Voor het beste resultaat kunt u het desnoods nog een beetje opruwen met schuurpapier.

Als dit is gebeurd kunt u de secondelijm aanbrengen. Doe dit wel voorzichtig, want te veel lijm is naderhand lastig te verwijderen. Mocht achteraf blijken dat er te weinig lijm is gebruikt dan kan het proces altijd overnieuw gedaan worden. De secondelijm die wij produceren is zorgvuldig getest en bevat talloze praktische eigenschappen. Zo kunnen wij de lijm leveren met de meest optimale eigenschappen voor uw doelstelling.

Secondelijm

Een fout herstellen

Een fout herstellen met deze lijm is erg lastig. Als de lijm eenmaal volledig is uitgehard is er nog vrij weinig aan te doen. Mocht u er voor die tijd achterkomen, trek het zo snel mogelijk los, laat het opdrogen en probeer het met een lijmoplosser en of schuurpapier los te weken. Als het een heel dun laagje secondelijm was, is het wellicht te negeren. Ga op uw gevoel af!

Al met al is een bijzonder handig product om zaken te herstellen. Het scheelt vaak een hoop geld en u kunt van uw eigen spullen blijven genieten. Wel is enige voorzichtigheid raadzaam, want de als de lijm eenmaal hard is, is het moeilijk de twee oppervlaktes weer te scheiden, zo niet onmogelijk. Neem gerust contact met uw lijmspecialist op als u graag meer wilt weten over secondelijm of de talloze andere producten die wij in eigen beheer produceren.

Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha