Aktivator lijmen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  [recaptcha]

  Aktivator lijmen

  Voor professioneel lijmadvies bent u bij RUPLO aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van de juiste lijmcompositie voor iedere vraag en zijn in staat diverse soorten lijm snel te leveren. Ook voor een aktivator bij verschillende lijmen kunt u bij ons terecht. Zo lijmt u nog sneller en zonder tijdsverlies. Wij leveren aktivator voor anaerobe lijmen en voor secondelijm.

  De oplossing is nabij

  De aktivator bij lijmen kan gemakkelijk worden aangebracht, meestal door middel van een spray, waarna op het andere oppervlak de lijm zelf wordt aangebracht. Wanneer beide oppervlakken tegen elkaar worden gedrukt, zal de lijm binnen zeer korte tijd droog zijn én goed hechten. Welke lijm het beste is voor uw specifieke probleem kunnen we u bij RUPLO vertellen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis geven ons de mogelijkheid een oplossing op maat te bieden. Uit ons brede aanbod zijn er altijd aktivator en lijmen die bij uw oplossing passen.

  Daarom kiest u voor RUPLO:

  • Uitgebreid assortiment
  • Altijd een lijmoplossing
  • Aktivator voor diverse lijmen
  • Veel deskundige kennis

  Contact

  Wilt u seconde of anaerobe lijmen met aktivator aanschaffen, dan kunnen we u bij RUPLO zeker verder helpen. Voor meer informatie over aktivator en lijmen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Share This