Anaerobe lijmen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  [recaptcha]

  Anaerobe lijmen

  RUPLO is een expert in lijmverbindingen. Ook voor anaerobe lijm kunt u bij ons terecht. Perfect voor het afdichten van pijpverbindingen, het borgen van lagers of een as- en schroefdraadborging. Dankzij de enorme ontwikkeling die ons bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt en de steeds hoger wordende kwaliteit van onze lijmen, zijn wij in staat u anaerobe lijmen te bieden van het hoogste niveau.

  Kenmerken

  Anaerobe lijmen bestaan uit acrylpolyester-monomeren. De daadwerkelijke lijmverbinding ontstaat wanneer zuurstof wordt uitgesloten en de peroxiden door een reactie met metaalionen in vrije radicalen veranderen. De vrije radicalen zetten de monomeren aan tot het vormen van lange ketens. Dankzij deze lange ketens is anaerobe lijm erg sterk. Bij RUPLO hebben we diverse anaerobe lijmen in het assortiment opgenomen. Er is altijd een oplossing voor uw lijmprobleem.

  Contact opnemen

  Bij RUPLO doen we er alles aan u van zo goed mogelijke advies te voorzien. Wilt u meer informatie over anaerobe lijmen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

  Share This