Epoxy gietharsen

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  [recaptcha]

  Epoxy gietharsen

  Op zoek naar epoxy gietharsen voor een perfecte bescherming? Bij RUPLO zijn we gespecialiseerd in lijmen, kitten en gietharsen en hebben we een zeer breed assortiment voor u in huis. Door middel van gietharsen kunt u onderdelen beschermen tegen chemische invloeden, mechanische invloeden of temperatuur invloeden van buitenaf. Onze epoxy gietharsen voldoen stuk voor stuk aan hoogwaardige kwaliteitseisen; niet voor niets zijn we ISO 9001 gecertificeerd.

  Hoogwaardige epoxy

  Epoxy is een thermohardende kunststof die tijdens de productie vloeibaar is, maar na het uitharden licht, sterk en zelfs weer- en waterbestendig is. Het heeft een zeer hoge druk- en treksterkte en kent daardoor vele toepassingen, waaronder die voor vloeren. Epoxy giethars is elektrisch isolerend en kent zowel industriƫle, als huishoudelijke toepassingen. Ook in de vliegtuigmodelbouw wordt het gebruikt.

  Bij RUPLO hebben we verschillende epoxy gietharsen in de aanbieding. Ook ontwikkelen wij ons voortdurend. Op het gebied van epoxy gietharsen verbetert de kwaliteit steeds weer. Door onze jarenlange ervaring en de innovatieve producten kunnen wij u steeds weer voorzien van de beste epoxyhars die er is.

  Contact

  Wilt u meer weten over epoxy gietharsen en hun toepassingen of heeft u specifieke vragen voor uzelf? Neem dan contact met ons op. Wij hebben altijd een oplossing.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

  Share This