Methacrylaatlijm

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  [recaptcha]

  Methacrylaatlijm

  Wanneer u op zoek bent naar een lijm die is ontworpen voor het verlijmen van verschillende oppervlakken waarbij een hoge temperatuur bestendigheid en een hoge afschuifsterkte wenselijk is, dan is onze methacrylaatlijm de oplossing. Deze slagvaste 2 componentenlijm wordt gebruikt in onder meer de glas-, hout-, metaal- en kunststoffabricage-industrie.

  Kenmerken van onze methacrylaatlijm

  Methacrylaatlijm kent een lage viscositeit en een korte openingstijd. Bij RUPLO verkopen twee soorten, ieder met een mengverhouding 1:1. Hoewel de twee methacrylaatlijmen een afwijkende kleur hebben – RUPLO 3020 A is rood en Activator 3020 B is blauwgroen – veranderen ze na uitharding en bij een juiste mengverhouding beiden in een transparante kleur. Allebei de methacrylaatlijmen kennen een goede afpelsterkte, zijn tijdbesparend, zuinig en kennen een zeer hoge sterkte. Ook bezitten beide methacrylaatlijmen een hoge chemische bestendigheid.

  Meer informatie

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze methacrylaatlijm? Neem dan contact met ons op. Wanneer u ons formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

  Share This