MS polymeerkit

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  [recaptcha]

  MS polymeerkit van Ruplo Lijmtechniek

  Wanneer u op zoek bent naar een perfecte afdichtkit, raden wij onze MS polymeerkit aan. Deze kit leent zich goed voor het afdichten van kozijnen en ramen, maar ook voor het afdichten van andere materialen is RUPLO MS polymeerkit geschikt. De kunstmatig silaan verbindingen zijn sterk en zullen nooit verzwakken door water. Zeer geschikt om kieren en gaten af te dichten en op te vullen.

  Daarom RUPLO

  RUPLO beschikt over jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis. Wij kunnen u altijd van gedegen advies voorzien wanneer u twijfelt over de juiste kit of lijm. Al onze kitten en lijmen zijn ISO 9001 gecertificeerd, ook onze MS polymeerkitten. Deze MS polymeerkitten beschikken over een aantal unieke eigenschappen, zoals het feit dat het watervast is. Ook het feit dat de kit overschilderbaar is, is kenmerkend voor MS polymeerkit. Door de kit te leveren in een buis met spuitmond aan de bovenkant wordt het accuraat aanbrengen van de kit eenvoudiger. MS polymeerkit dient namelijk in een vloeiende beweging worden aangebracht en afgewerkt.

  Samengevat, MS polymeerkit is:

  • Watervast
  • Overschilderbaar
  • Leverbaar met handige spuitmond

  Contact

  RUPLO is overtuigd van de voordelen van zijn MS polymeerkit. Heeft u nog vragen of wilt u extra informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen.

   
  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Share This