Polyurethaanlijm

“Ruplo lijmtechniek – Lijmtechniek vanaf 1988”

Meer informatie

  [recaptcha]

  Polyurethaanlijm

  Voor de allerbeste polyurethaanlijm bent u bij RUPLO aan het juiste adres. Wij hebben een perfecte één-componenten gebruiksklare lijm op basis van vochthardende polyurethaanhars voor de fabricage van sandwichpanelen. Deze lijm zorgt voor een zeer goede verbinding. Wel adviseren wij vooraf een proefverlijming uit te voeren wegens vochtontrekking aan het te verlijmen materiaal.

  De beste keus

  Onze RUPLO PU 880 polyurethaanlijm heeft een bruingele kleur en kent een viscositeit van 20°C.  De lijm kan door verschillende lijmsystemen worden aangebracht en is 9 maanden houdbaar, mits hij koel wordt opgeslagen in de originele en niet geopende verpakking. Bij RUPLO kunnen we u exact vertellen of polyurethaanlijm het meest geschikte product is voor wat u wilt verlijmen. Wij beschikken namelijk over vele jaren ervaring en hebben een uitgebreide productkennis.

  Daarom kiest u voor polyurethaanlijm van RUPLO:

  • Goede viscositeit
  • Sterke verbinding
  • Lang houdbaar
  • Voorzien van deskundig advies

  Meer weten?

  Heeft u vragen over polyurethaanlijm of wilt u een advies over uw lijmprobleem? Bij RUPLO helpen we u graag het juiste product te vinden, of dat nou polyurethaanlijm is of iets anders. Vul vrijblijvend ons contactformulier in.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

  Share This